LPG inbouw en storingen

 

Auto Centrum Arkel heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring met LPG!

 

Klik hier om naar onze aparte LPG website te gaan: www.aca-lpg.nl

 

U kunt bij ons terecht voor een installatie op maat van verschillende leveranciers. Met deze leveranciers hebben wij al verschillende malen samengewerkt om nieuwe systemen te ontwikkelen voor personenauto's, recreatie, horeca en industrie. Wij hebben altijd een ruim assortiment LPG onderdelen op voorraad in ons magazijn en beschikken over een eigen selfservice LPG tankstation.

 

Heeft u interesse om over te stappen naar LPG, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een vakkundig advies kunnen geven. Scroll naar beneden op deze pagina om het omslagpunt en uw besparing bij een LPG installatie te berekenen!

 

Auto Centrum Arkel maakt deel uit van het landelijke netwerk van LPG-specialisten genaamd LPG.nl en is lid van LPGtotaal, de vereniging van Autogasinbouwspecialisten.

 

LPG_nl.jpg    LPG totaal.jpg

 

 

 

 

 

 

 

U vraagt zich nu wellicht af: wanneer loont het dan om met mijn auto op LPG te gaan rijden? Hoeveel kilometers moet ik maken voordat het zogenaamde omslagpunt komt?

 

Op LPG.nl staat een rekenhulp die een schatting maakt van de besparing afhankelijk van uw auto en situatie. Klik op deze link: Rekenhulp.
Als u contact met ons opneemt rekenen we het ook graag voor u voor.