Over Auto Centrum Arkel

Geschiedenis                                                                                   

 

Auto Centrum Arkel heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1985, waar het begon als universeel garagebedrijf met daarnaast een afdeling LPG-inbouw. Door de jaren heen hebben we zowel regionaal als ver daarbuiten, vooral veel bekendheid verworven als LPG-specialist met als kenmerken ons LPG tankstation en ons brede assortiment aan LPG onderdelen die wij op voorraad hebben. Vanuit ons specialisme in LPG kregen wij het verzoek van klanten om ook het reguliere onderhoud aan hun auto’s te doen. En omdat bleek dat diagnose en reparatie van LPG-systemen vaak uitliep op reparaties aan het benzinesysteem zijn we ons ook daarop gaan toeleggen. Doordat de elektronica zowel bij de montage van de LPG-installatie als bij deze reparaties een grote rol speelt, is de kennis van autodiagnose bij ons ruimschoots aanwezig.

 

Aansluiting bij Bosch Car Service

 

De toename van het onderhoud en reparatie aan auto’s heeft ons doen besluiten ook deze activiteit op dezelfde vakkundige wijze aan te pakken als onze LPG afdeling. Wij hebben daarom in 2011 besloten om voor een meer professionele aanpak te kiezen als universeel garagebedrijf. In dat jaar hebben wij ons aangesloten bij Bosch Car Service, een concept dat ons de volgende stap heeft laten zetten op organisatorisch gebied. Ook heeft Bosch een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsonderdelen en leveren zij de beste diagnose-apparatuur. Daarnaast heeft Bosch in Nederland een eigen opleidingscentrum waar onze monteurs trainingen volgen zodat zij de moderne auto kunnen blijven servicen. In verband met deze overgang hebben wij besloten om ons bedrijf te verbouwen. Met name de receptie en entree hebben een ander gezicht gekregen en zijn gemoderniseerd, zodat Auto Centrum Arkel de uitstraling krijgt die past bij het nieuwe beleid. Hiermee bereiken we ook dat we u als klant beter vakkundig en persoonlijk te woord kunnen staan, zo hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Kwaliteit en duidelijkheid

 

Dat Bosch Car service de kwaliteit en kunde van haar deelnemers in een hoog vaandel heeft staan en dit ook blijft waarborgen, maakt dat zij voor een groot aantal leasemaatschappijen het onderhoud en reparatie mogen uitvoeren. Dit maakt ons nu ook aantrekkelijk voor de zakelijke markt, wij krijgen dan ook steeds meer verzoeken binnen voor het onderhoud van complete wagenparken. Wij streven ernaar om de no-nonsense mentaliteit toe te passen en onze klanten goed te informeren over reparaties. Hierdoor komt u bij ons niet voor verrassingen te staan.

 

_harm[1].jpg

Harm de With: "doe wat je zegt en zeg wat je doet!"